EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

“Part de l’oposició ha sobrepassat límits ètics i morals”

Mònica Sanjaume, Ribes de Freser (Junts)

La majoria absoluta que va obtenir Mònica Sanjaume el maig del 2019 es va limitar al nombre de regidors, però no al percentatge de vots. La candidata de Junts va arribar a aquella cita electoral després de tres mandats amb Marc Prat com a alcalde de CiU i va aconseguir convertir-se en la primera alcaldessa ribetana.

Els propòsits que Sanjaume es marca en cas de revalidar l’alcaldia es basen a “fomentar el turisme, la restauració, el comerç, l’habitatge, el treball, i sobretot estar al costat dels veïns, tant si hi viuen com si hi treballen”, una voluntat que estén també a fer-la de forma descentralitzada, incidint en els que hi viuen no només els caps de setmana o períodes de vacances, sinó també els 365 de l’any. Reconeix que li han quedat reptes per assolir i que “hi ha coses que les hem encertat, i d’altres que les hem errat”.

Un cop es coneguin els resultats no s’atreveix a aventurar possibles pactes postelectorals, però lamenta que part de l’oposició s’hagi dedicat a actuar destructivament “perquè això no és fer política”. Afirma haver treballat “pels veïns de Ribes” i que altres polítics –en referència a ERC– han sobrepassat límits ètics i morals.

LA PREGUNTA

Creieu que el Barça de Hansi Flick pot fer una bona temporada amb la plantilla que té en aquests moments?

En aquesta enquesta han votat 361 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't