EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Pere Aragonès suspèn la seva agenda pública i no serà a Gurb a posar la primera pedra de l’institut escola

L’acte es farà amb el conseller Gonzàlez Cambray


28/09/2022
Gurb

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha suspès la seva agenda pública després que Junts apuntés la possibilitat de presentar una qüestió de confiança al Parlament. Aragonès havia de visitar aquest dimecres l’Ajuntament de Gurb i junt amb el conseller d’Educació Josep Gonzàlez Cambray havien de posar la primera pedra de l’institut-escola.

Fonts de la Presidència expliquen que Aragonès estarà aquest dimecres a Palau i que mantindrà diverses reunions. Així mateix, consideren evident que el fet que Junts plantegés ahir, durant el debat de política general, una qüestió de confiança al president, suposa retirar la confiança al propi cap del Govern i a tot l’executiu. I insisteixen que Aragonès no es presentarà a cap qüestió de confiança, tal com ja va subratllar ahir a la nit al ple, després de l’anunci del president parlamentari de Junts, Albert Batet.

Al finalitzar el debat de política general, el president del grup parlamentari de Junts, Albert Batet, va defensar que si el president de la Generalitat, Pere Aragonès, se sotmet q una qüestió de confiança pot ser “una oportunitat” per donar “més garanties i estabilitat al Govern”. En una entrevista a Catalunya Ràdio després d’haver reclamat al president una qüestió de confiança si no aporta garanties de compliment de l’acord de govern ha recordat que l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont ja s’hi va sotmetre i ha reivindicat que va donar lloc al referèndum i a la declaració d’independència. “Va ser un èxit vam crear una cadena de confiances que va donar més força”, ha assegurat. Batet ha insistit que és “una qüestió de radicalitat democràtica”.

La col·locació de la primera pedra de l’institut escola de Gurb es farà igualment a les 12 del migdia amb el conseller Cambray.

LA PREGUNTA

Li sembla bé que Pedro Sánchez hagi decidit continuar?

En aquesta enquesta han votat 457 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't