EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

“Si notés que no tinc ganes ni il·lusió no em presentaria; és vocacional”

Jordi Fàbrega, Sant Pere de Torelló (Entesa per Sant Pere-AM)

Jordi Fàbrega serà, per setè mandat consecutiu, alcalde de Sant Pere. Aquesta és la població més gran amb una llista única, la d’Entesa per Sant Pere-AM, vinculada a ERC. Fàbrega, un dels alcaldes més veterans d’Osona, diu que opta de nou a la reelecció perquè ha rebut “la confiança de tot un equip” i com ha dit en anteriors ocasions, perquè assumir aquest càrrec per a ell és vocacional i ho compara amb “un metge o un professor que estima molt fer la seva professió: tinc una vocació de servei com a alcalde”.

Recorda que ha tingut diversos càrrecs a la Generalitat al Departament de Medi Ambient, com a delegat del govern a la Catalunya Central o com a diputat provincial, però que “amb el que m’he sentit més realitzat és en la gestió municipal”. Amb tot, diu, va esperar fins a última hora i “per possibilitar que algú volgués encapçalar la llista”. Assegura, però, que “si notés que les ganes i la il·lusió no hi són i no tinc idees seria el primer de no voler-me presentar”.

El proper mandat pretén continuar amb la transició energètica, remodelar l’edifici vell de l’escola, fer una reforma integral des de Cals Avis fins al pavelló o reduir les fuites de la xarxa d’aigua.

LA PREGUNTA

Creieu que el Barça de Hansi Flick pot fer una bona temporada amb la plantilla que té en aquests moments?

En aquesta enquesta han votat 306 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't