EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

“Taradell ha de ser un mirall i no un reflex per a altres poblacions”

Els perfils (36). Santi Estragués, candidat de Junts a Taradell

Santi Estragués repeteix com a cap de llista de Junts per Taradell a unes eleccions municipals: “És la segona vegada que em presento però la primera que faig campanya electoral”, recordant que l’any 2019 “tot va ser molt precipitat”. Estragués, que ja va avançar fa uns mesos la seva decisió de repetir com a cap de llista, comenta que “ha estat consensuada i estem gaudint i treballant com a equip i amb temps per explicar el projecte que volem per Taradell” i té clar que “la feina que veníem a fer fa quatre anys no ens l’han fet”.

A Estragués, que entre el 2015 i el 2019 va ser regidor de Cultura a l’Ajuntament de Taradell i que actualment és el cap de l’oposició, li agradaria “recuperar una gestió més eficient i un tarannà més proper” i creu que “tots els projectes són bons per Taradell però la diferència és com portar-los a terme”. El candidat de Junts per Taradell també comenta que “hem de ser un mirall per a altres poblacions i no el reflex. En aquest sentit, explica que “hi ha moltes assignatures pendents, des de construccions que no s’han fet fins a una gran aposta amb el model esportiu”. Pel que fa a les persones que l’acompanyen, Estragués comenta que “fins al número 7, que és el que et dona la majoria, el 50% són cares noves, que es presenten per primera vegada a la llista” i destaca que “comptem amb gent jove que han volgut participar en aquest projecte, amb persones amb qualitat i també amb experiència i lògicament compto amb el suport d’Araceli Garcia i Sílvia Puntí, que ja han estat amb mi a l’oposició”.

Amb l’eslògan “Ara que et veig, fem-ho possible”, Junts per Taradell amb Estragués vol “entendre i escoltar la gent perquè serveix per sortir del teu món i entendre petites realitats”.

LA PREGUNTA

El PSC ha de liderar els pactes per a la nova legislatura al Parlament?

En aquesta enquesta han votat 415 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't