EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Teresa Jordà, rebuda amb tots els honors al Departament d’Agricultura

Aquest matí ja s’ha comunicat amb la seva antecessora, Meritxell Serret

La ripollesa Teresa Jordà, nova consellera d’Agricultura, Ramadera i Pesca, ha rebut un ram de flors i un sonor aplaudiment aquest matí, quan ha arribat al Departament. Ella mateixa ha compartit el vídeo a les xarxes socials, juntament amb una piulada on assegura que “començo a treballar amb il·lusió i determinació”.

Jordà s’incorpora avui a la feina després que dissabte prengués possessió del càrrec de consellera. El primer acte oficial el va fer aquest diumenge a la comarca de la Noguera, amb una visita a la tercera i última fase del canal Algerri-Balaguer. “No podem entendre la futura República sense un sector primari fort”, apuntava, un sector que el nou executiu considera “vital” i que ha de ser “competitiu i sostenible”.

Jordà és la primera dona d’Osona i el Ripollès que arriba a una conselleria. Els seus cinc antecessors havien estat homes. Aquest dilluns ja s’ha comunicat per videoconferència amb la seva antecessora, Meritxell Serret, i demà viatjarà a Brussel·les per fer presencialment el traspàs del càrrec.

LA PREGUNTA

Què creu que passarà si torna Puigdemont?

En aquesta enquesta han votat 264 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't