EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

[VÍDEO] Expectació pel polèmic toc i la megafonia del campanar de Vic

Desenes de persones i mitjans de comunicació han anat a sentir el so del campanar de Vic arran de la polèmica


30/08/2018
Vic

Desenes de persones han anat a escoltar aquest dijous al vespre el toc de cometent i la megafonia posterior davant del campanar de Vic, a la plaça Major. Ho feien arran de la polèmica que s’ha generat pel missatge que hi sona que diu, amb la veu de l’actor Lluís Soler: “No normalitzem una situació d’excepcionalitat i d’urgència nacional. Recordem cada dia que encara hi ha presos polítics i exiliats. No ens desviem del nostre objectiu, la independència de Catalunya”. Es tracta d’un missatge acordat entre l’Ajuntament, l’ANC de Vic, el CDR de Vic i Òmnium Osona.

Diversos mitjans de comunicació d’àmbit estatal hi han fet connexions en directe. Els ciutadans de la plaça han aplaudit i han fet crits de llibertat quan han acabat de sonar les campanes.

El toc de sometent va començar a sonar cada dia a les 8 del vespre al campanar de Vic just abans de Nadal. Durant un minut s’apagaven els llums de l’arbre del centre de la plaça i es deixava el llaç groc encès mentre sonaven les campanes. El missatge sonor s’hi va afegir al juliol però com que sonava fluix es va esperar a reparar la megafonia. Des de la setmana passada se sent des de tota la plaça.

LA PREGUNTA

Veu bé l’avançament electoral a Catalunya?

En aquesta enquesta han votat 876 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't