El programa ‘Torn de tarda’ EL 9 TV ha entrat a les noves instal·lacions del millor mestre xocolater del món, Lluc Crusellas, que han obert a Vic dedicades exclusivament a productes vinculats amb la xocolata.
Es tracta d’un nou espai diàfan que permet, des de la botiga, veure l’obrador i al procés de producció d’on neixen una quarantena de referències vinculades a la xocolada: des de les típiques rajoles fins als característics torrons que toquen per aquestes dates; però també cremes untables, bombons, panettone, xocolata desfeta o un caledari d’Advent en col·laboració amb la Pilarín. Tot sota la marca Eukarya, un nom inspirat en un dels components del cacau.
Lluc Crusellas afronta “amb moltes ganes, il·lusió i feina” aquesta nova redimensió del negoci, que s’obre també a tot Catalunya i a Europa a través de la venda online. I tot, també, a remolc del premi que va rebre a París, ara fa poc més d’un any, com a millor xocolater del món. “Un reconeixement i una confiança “que d’alguna manera havíem de retornar a la gent que ens ha permès arribar fins aquí”, explica.
Una oportunitat a prop de casa per aquestes festes de Nadal.
{{ comment.text }}