Edició Osona i Ripollès

Tria la teva edició predeterminada

Edició Vallès Oriental

Ferran Rovira i Jordi Coromina, cuiners dels restaurants Ca la Cinta (Sant Agustí de Lluçanès) i L’Horta (Tavertet) van ser els protagonistes, aquest dissabte, del segon dels Sopars a 4 Mans d’Osona Cuina, que està vivint la seva tercera temporada. La cita va tenir lloc al restaurant de Sant Agustí i va incloure plats com unes verdures fermentades, carpaccio d’ànec o llom de cérvol amb moniato. Ca la Cinta es va incorporar al col·lectiu el gener de 2019, i L’Horta ho va fer aquest estiu.…

Aquest contingut és exclusiu per a subscriptors d’EL 9 NOU.

COMENTARIS

LA PREGUNTA

Si a la seva empresa es fa sopar de Nadal hi assistirà?

En aquesta enquesta han votat 92 persones.
 

Comentaris

Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't

Digues la teva

Fes-nos arribar suggeriments, notícies, esmenes...

Esmenes
Fotografies
Cartes al director
Altres
Puja un fitxer

El formulari s'ha enviat correctament. Moltes gràcies.