Edició Osona i Ripollès
Tria la teva edició predeterminada
Edició Vallès Oriental

El Medieval al plat

La Prèvia del Medieval inclou la recuperació d’un receptari que serviran diferents restaurants

La cuina catalana va ser una de les grans cuines medievals de l’Europa de la baixa edat mitjana. El coneixement de com es menjava i quins productes es consumien ha arribat als nostres dies bàsicament a través de quatre manuscrits del segle XV i XVI, a banda d’alguns llibres de comptabilitat de cases benestants o fonts literàries que descrivien banquets i esdeveniments. S’hi recull, per tant, la cuina de l’excepcionalitat, la que utilitzava productes que no estaven a l’abast de la majoria de la població.…

Contingut exclusiu per a subscriptors

Si ja ets subscriptor, inicia sessió o registra't

COMENTARIS

LA PREGUNTA

Està a favor dels ventres de lloguer per ser mare com ha fet Ana Obregón?

En aquesta enquesta han votat 362 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't