Tot Sant Cugat / AMIC
Per fer sushi, necessitaràs arròs especial per a sushi, vinagre d’arròs, algues nori, peix fresc o mariscos, verdures fresques, wasabi, salsa de soia i gingebre adobat. Així mateix, els utensilis indispensables per elaborar sushi a casa teva inclouen una estora de bambú, ganivets esmolats, un recipient per barrejar i un bowl d’aigua amb vinagre. Cal rentar i cuinar l’arròs segons les instruccions del paquet i després barrejar-lo amb vinagre d’arròs, sucre i sal per fer el sushi. Posteriorment, talla el peix, les verdures i qualsevol altre farciment en tires primes i uniformes.
Assegura’t de tenir tot llest i a mà abans de començar a muntar el sushi. Col·loca una fulla d’alga nori sobre l’estora de bambú. Humiteja’t les mans amb aigua amb vinagre i estén una capa prima d’arròs sobre l’alga. Col·loca els ingredients al centre de l’arròs. Finalment, usant l’estora de bambú, enrotlla el sushi fermament des de baix cap amunt, assegurant-te de pressionar suaument perquè quedi compacte. Una vegada que hagis aconseguit la vora superior de l’alga, humiteja lleugerament la vora exposada amb aigua per segellar el rotlle. Amb un ganivet esmolat, talla el rotlle en rodanxes uniformes i serveix el sushi amb salsa de soja, wasabi i gingebre adobat al costat.
{{ comment.text }}