Edició Osona i Ripollès

Tria la teva edició predeterminada

Edició Vallès Oriental

El Dijous Llarder de Vic va tornar a ser tot un èxit de convocatòria. Si durant tot el matí i migdia es van vendre més de 2.700 entrepans de botifarra o porc rostit, al vespre es va viure un concurregut colofó, amb un tast de tapes gastronòmiques que van servir els mateixos restaurants d’Osona Cuina. La proposta va desbordar les previsions i es va vendre, abans d’un parell d’hores, els 300 tiquets previstos. Entre la quinzena de tapes que s’hi van degustar hi havia, per exemple, royal de foie amb caviar de ratafia Bosch i cruixent de porc; crestes de porc amb curri i poma; arròs de calçots amb botifarra de parracs, o, de postres, pannacotta de llet d’ovella, greixons, salsa de maduixots i gerds. Per llepar-se els dits.

COMENTARIS

LA PREGUNTA

Creu que és útil el passaport Covid-19 per entrar a bars i restaurants?

 

Comentaris

Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't

Digues la teva

Fes-nos arribar suggeriments, notícies, esmenes...

Esmenes
Fotografies
Cartes al director
Altres
Puja un fitxer

El formulari s'ha enviat correctament. Moltes gràcies.