Des de primera hora d’aquest matí ja està en marxa el tradicional Dijous Llarder, la festa que impulsa el col·lectiu Osona Cuina i que enguany commemora la 20a edició. Ho ha pogut fer retornant a l’escenari habitual, la plaça Major de Vic, després que l’any passat protagonitzessin una edició de resistència, reubicada a l’exterior del recinte firal del Sucre.
A partir de les 9 del matí s’han començarat a servir entrepans de botifarra, cansalada, botifarra negra i, com a novetat, de botifarra d’ou. En concret, serà la botifarra d’ou guanyadora del concurs “Fet a Osona: aliments excel·lents” elaborada per Can Codina, de Taradell. A partir de la 1 del migdia s’hi afegirà el clàssic entrepà de porc Ral d’Avinyó, rostit en directe a les graelles gegants que s’instal·laran la nit abans. No hi falten els habituals canelons de l’Escola d’Hostaleria d’Osona, ni l’arròs. Les postres van a càrrec del nou col·lectiu Taula Dolça, l’Associació de Pastissers d’Osona. Des d’Osona Cuina han valorat molt positivament l’arrencada de la festa, que acabarà pels volts de les 4 de la tarda
{{ comment.text }}