Edició Osona i Ripollès

Tria la teva edició predeterminada

Edició Vallès Oriental

El Dijous Llarder ja fumeja

La plaça Major de Vic, escenari fins ales 4 de la tarda d’un nou Dijous Llarder d’Osona Cuina

La plaça Major de Vic ja batega amb una edició del Dijous Llarder, la gran festa que organitza el col·lectiu Osona Cuina a la capital de la comarca, amb el porc de protagonista. A partir de primera hora del matí ja s’han començat a servir els primers entrepans de botifarra, cansalada i botifarra negra; i al migdia s’hi afegiran els de porc rostit Ral d’Avinyó, dels dos exemplars que s’han estat rostint al mig de la plaça durant tota la nit . Per dinar, moment que s’han format notables cues, també s’ha servit un arròs de morro i orella preparat al moment, així com un caneló elaborat pels alumnes de l’Escola d’Hosteleria, que fa anys que col·laboren en l’esdeveniment.

També s’ha visualitzat la col·laboració d’Osona Cuina amb el col·lectiu Osona Terra, que s’han encarregat de posar el punt dolç servint els postres. La jornada s’allargarà fins a les 4 de la tarda.

A mig matí també també hi ha hagut la tercera edició del Concurs a la Millor Truita d’Osona, amb la victòria del cuiner vigatà Jaume Vinyals, del restaurant Qui Quiri Cuit.

Comentaris

Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}
    {{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't

Digues la teva

Fes-nos arribar suggeriments, notícies, esmenes...

Esmenes
Fotografies
Cartes al director
Altres
Puja un fitxer

El formulari s'ha enviat correctament. Moltes gràcies.