Els alumnes dels estudis de grau superior de l’Escola d’Hostaleria d’Osona ja tenen sobre la taula un nou repte curricular per al proper curs, el d’equipar una food truck que acaba de comprar i pintar l’escola. Paral·lelament, els alumnes de grau mitjà s’encarregaran de dissenyar els menús que, de forma rotativa, s’hi aniran servint. “És un projecte motivador per als alumnes i els implica molt, ja que són els responsables d’aquesta nova oferta gastronòmica”, explicava dilluns Gemma Llauradó, cap d’estudis del centre. Inicialment el servei de la food track tindrà només caràcter intern, però no es descarta poder-la plantar en algun acte extern puntualment.
La presentació d’aquest nou projecte va tenir lloc dilluns, durant la festa de graduació dels alumnes que completen els seus estudis –una cinquantena dels tres cicles de grau mitjà i una dotzena del superior de Direcció de Cuina, a la foto de l’esquerra–. Llauradó va aprofitar per desitjar-los “un futur professional ple d’èxits”. També es va fer lliurament dels premis de reconeixement als millors alumnes de cada cicle, que van rebre Oriol Font (cuina i gastronomia), Rosó Carbonell (cuina i sala), Nona Valls (cuina i pastisseria) i Rut Arimany (superior de cuina) –a la dreta, amb la food truck–. Els mateixos alumnes de primer van ser els encarregats de servir un dinar a peu dret.
{{ comment.text }}