Al Manlleu li prova el nou entrenador, però al Vic no

El ball d’entrenadors de la darrera setmana ha revolucionat el Manlleu i el Vic. Però només els primers han pogut treure profit del canvi guanyant 2 a 0 al Prat, que ocupa paça de play-off a Segona B. Els vigatans van perdre 2 a 1 a Santa Coloma de Farners i veuen perillar la permanència a Preferent.

18/04/2010

El camp del Manlleu va viure tot un altre ambient amb l’estrena d’entrenador de Ramon Monras, que només havia pogut dirigir dos entrenaments. El Manlleu va ser molt superior al Prat encara que els gols van tardar a arribar. Granell va marcar al minut 49 i Gely hi va tornar en temps afegit en una jugada assajada. El Manlleu remunta ara fins al cinquè lloc.

Per contra, el Vic veu perillar la seva permanència a Preferent. Amb Toni Montilla, el joc dels vigatans va millorar, però no el resultat. Al minut 3, els vigatans ja es van trobar amb un gol en contra a Santa Coloma de Farners, i l’empat de Pi al minut 26 no va servir de res, perquè a la segona part el Farners va establir el 2 a 1 definitiu. Per acabar-ho d’adobar els vigatans van sumar dues baixes més, David Payán i Josep Vaqué.