Bona actuació del Club Gimnàstic Vic a l’estatal de categories Base

Descaquen la quarta posició d’Ariadna Sala i Carla Porta

El Club Gimnàstic Vic va participar durant la setmana passada al Campionat Estatal Base de gimnàstica artística. De les prop de 1.500 gimnastes d’arreu d’Espanya, el club vigatà va competir-hi amb 24, repartides en les categories de Base de l’1 a la 10.

El pavelló Barris Nord de Lleida va ser testimoni de la gran actuació d’algunes de les gimnastes del CGV, concretament la destacada quarta posició d’Ariadna Sala a salt de poltre base 2 i la també quarta posició de Carla Porta a l’aparell de paral·leles.

A més, en el mateix escenari la setmana passada també va tenir lloc la Final de la Lliga de Clubs Iberdrola. La vigatana Elsa Farrés hi va participar com a cedida al Club Gimnàstic Vilanova, que lluitava per aconseguir entrar a la lliga de tercera divisió.

Tot i que l’equip es va quedar a les portes de competir en la màxima lliga espanyola de gimnàstica, Elsa Farrés va assolir la medalla d’or en la classificació individual, superant així gimnastes del màxim nivell espanyol.

Creieu que el Barça de Hansi Flick pot fer una bona temporada amb la plantilla que té en aquests moments?

En aquesta enquesta han votat 249 persones.