El CEFS Manlleu ja és equip de Divisió d’Honor de futbol sala

L’ascens es va decidir des del punt de penal, on el conjunt osonenc va estar més encertat

05/06/2019
Quart

El CEFS Manlleu va aconseguir l’ascens a la Divisió d’Honor Catalana gràcies a l’encert a la tanda de penals. Després que el partit contra el Malgrat acabés amb empat a 4, l’ascens es va decidir des del punt de penal, on el Manlleu va estar més encertat. Els manlleuencs van transformar les tres penes màximes mentre que el rival en va fallar un. L’últim llançament el va fer Karim, que va no fallar i va marcar el gol que donava l’ascens de categoria al conjunt groc-i-vermell.
El partit es va disputar diumenge a la tarda a la pista del Quart, un camp neutral, que es va omplir d’aficionats manlleuencs que van donar suport a l’equip des del primer minut. Els osonencs es van posar 0 a 2, amb gols de Karim i Xevi Caniego, però abans del descans els locals van escurçar la diferència en el marcador i a la represa van aconseguir capgirar un marcador que el Manlleu tenia controlat a la primera meitat de partit.
Karim va firmar el 3 a 3, però novament els visitants es van avançar amb el quart gol. Amb el 4 a 3 es va arribar a l’últim minut, quan el manlleuenc De Hichan va enviar la pilota al fons de la xarxa posant l’empat a 4 i que deixava el partit i l’ascens per decidir des dels penals.
L’entrenador del conjunt osonenc, Alberto Cárdenas, assegurava que “l’ascens és la recompensa de dos anys en els quals l’equip ha lluitat per tornar a la Divisió d’Honor, ens hem tret l’espina clavada de l’any passat”, i assegurava que “hi ha hagut molts nervis, s’ha patit molt i al final s’ha pogut treure gràcies a la loteria dels penals”.

Veu bé l’avançament electoral a Catalunya?

En aquesta enquesta han votat 875 persones.