El Ferrer CB Vic referma el liderat amb una treballada victòria contra el Monte Ducay Olivar

El Ferrer Club Bàsquet Vic va aconseguir la victòria que li permet mantenir-se en el liderat després de derrotar un fort Monte Ducay Olivar (81-78). El partit va ser molt igualat i treballat per part dels dos conjunts, però els últims minuts van decidir que la victòria es quedava a casa.

22/02/2010

El primer quart va començar animat per part dels dos equips i es van veure fins a cinc triples en pocs minuts. El primer avantatge se l’enduia el conjunt vigatà però el Monte Ducay no el va deixar escapar al marcador. Al final d’aquest quart era el conjunt visitant qui manava en l’electrònic.

Al segon període de la primera part es va veure com la igualtat es convertia en la rutina del partit. Els dos equips estaven fins en atac i especialment des de la línia de 6,25. Es va arribar al descans amb un marcador molt ajustat però favorable al rival (39-41).

A l’inici de la segona part els locals, amb un recital de triples on van participar Garrote, Riu i Balanzó, van aconseguir allunyar-se una mica, però el partit continuava molt igualat. Es preveia emoció fins al final i així va ser. Van ser els minuts finals i l’encert dels homes de Balaguer en els tirs lliures el que va permetre que la victòria, molt ajustada (81-78), es quedés a casa. Els dos entrenadors van destacar el gran partit que s’havia vist.

Ferrer CB Vic: Garrote (14), Nualart (3), Riu (13), Fradera (6) i Freixas (5) –cinc inicial–, Roma (2), Vila (5), Balanzó (16) i Soler (17).

Monte Ducay Olivar: Rubio (13), Calvo (9), Andrés (7), Triquell (7) i Mesa (11) –cinc inicial–, Ubide (20), Arruti (4), Cilla (5), Alcalá (2) i Ferreira.

Parcials: 20-22, 39-41, 55-55, 81-78.

En aquesta enquesta han votat 896 persones.