El Manlleu cau a casa (2-3) en un partit liquidat amb polèmica arbitral

El Manlleu va deixar escapar una bona oportunitat de tornar a la tercera posició després de perdre per 2 a 3 davant el Balaguer en un partit amb polèmica arbitral.

14/02/2010

El duel va acabar abans d’hora: al minut 91, quan restaven dos minuts i mig de temps afegit, el col·legiat va abandonar el camp, acompanyat dels seus assistents, després d’al·legar que el públic havia llençat begudes sobre un dels integrants de l’assistent.

La polèmica, però, venia precedida de la jugada anterior, quan al minut 88 –i amb el 2 a 3 en el marcador–, Juan Carlos va xutar un penal que va aturar Nogués; el rebot el va aprofitar el mateix jugador per marcar. Era el gol de l’empat, però l’àrbitre el va anul·lar perquè Benet havia entrat a l’àrea abans del llançament i, segons el reglament, l’acció no és vàlida. Ningú va entendre la falta xiulada pel col·legiat. Va ser el mateix àrbitre qui va haver-la d’explicar, tant a l’entrenador del Manlleu com al del Balaguer, a la zona de vestidors.

Més enllà de la polèmica final, el Balaguer va dominar els primers instants de partit. Al minut 11, ja va fer el primer gol. Juan Carlos, de penal, va empatar dos minuts més tard. Però en el tram final de la primera meitat, dues errades defensives del Manlleu van permetre al Balaguer fer dos gols més, que deixaven el partit molt difícil per als locals.

A la segona part, Miguel López s’ho va jugar tot. Amb un equip totalment ofensiu i només tres jugadors a la línia defensiva, els manlleuencs van disposar de deu oportunitats clares per marcar. Només Dani Planagumà, al minut 73, i després de superar la defensa i plantar-se sol davant el porter, va aconseguir marcar. El Balaguer, tot i estar gairebé tot el segon temps tancat en el seu terreny de joc, va tenir dues clares ocasions per marcar que Tato va salvar.

Està d’acord que els ajuntaments incorporin l’ús del català als requisits per adjudicar contractes públics?

En aquesta enquesta han votat 67 persones.