El Manlleu empata (2-2) amb l’Espanyol B de Tercera divisió

Javi del Pozo, que estava a prova amb l’equip l’Albert Santanera, i Dan Coll van ser els autors dels gols locals

El Manlleu va empatar ahir a dos gols amb el filial de l’Espanyol. Va ser en el marc del partit de festa major manlleuenca i els locals van anar sempre per davant en el marcador. L’empat a dos definitiu pels blanc-i-blaus va arribar en el descompte.

Després d’una primera part amb un joc mol travat i sense pràcticament ocasions, a la segona van arribar els gols. El primer de Javi Del Pozo, jugador de prova provinent del Viladrau i que firmava el seu contracte després del partit. El gol de Del Pozo va arribar als deu minuts de la represa en un contraatac dels manlleuencs. Poc més tard, el blanc-i-blau Coll empatava amb un xut des de la frontal que va sorprendre el porter Cristian Carbó.

Dan Coll, amb un cop de cap després d’un córner, tornava a posar els locals per davant. El Manlleu tenia el partit controlat, amb el 2 a 1 en el marcador i també damunt del camp, plantant cara a un Espanyol B que no es va trobar còmode en cap moment davant la pressió manlleuenca. Tot i així, i quan ja semblava que el Manlleu tenia la victòria a la butxaca, Ribelles després d’un servei de córner, posava el 2 a 2 definitiu en el marcador.

Sense penals, el trofeu Ajuntament de Manlleu es va quedar a casa perquè el reglament del torneig estableix que en cas d’empat el guanya l’equip de categoria inferior.