El Manlleu es retroba amb el bon joc i guanya còmodament al Blanes

El Manlleu ha derrotat aquest diumenge el Blanes per 3-1, en un partit que els de la Selva podien molt ben haver sortit golejats del Municipal d’Esports.

20/12/2009

La millor manera d’oblidar el partit de dimecres davant l’Europa era aconseguint una victòria davant el Blanes. I així va ser, el Manlleu va guanyar còmodament un equip que no es troba en una bona situació en un gran partit del conjunt de Miquel López que va ser superior en tots els aspectes del matx.

Amb només un quart d’hora de joc, ja es va veure la millora de l’equip local. El primer en prova fortuna va ser Dani Planagumà, que tot i quedar-se sense marcar, va ser l’home que va portar més perill a la porteria d’un vell conegut de l’afició manlleuenca, el porter Coca.

Remo, el jugador més desequilibrant del Manlleu va ser l’autor del primer gol en un gran xut després de superar al seu defensor Oriol Vila, que va acabar lesionat després d’aquesta jugada. Després del gol, el Manlleu va continuar dominant i Coca va treure una mà providencial evitant el gol de Planagumà.

El Manlleu dominava i creava moltes accions de perill davant un Blanes que va trigar mitja hora a fer el primer xut. Però Maik, en una jugada assajada del seu equip, batia per segona vegada a Coca i feia pujar al segon gol a l’electrònic del Municipal de Manlleu. Abans del descans, Planagumà en dues ocasions, i després Ortiz, haurien pogut ampliar el resultat, però Coca ho va tornar a evitar.

A la represa, el Blanes va sortir millor que el primer temps, i la primera oportunitat va ser pel conjunt visitant en un fort xut que Tato va poder refusar. La reacció visitant però, va durar poca estona, ja que al minut 54 Gio sentenciava amb el tercer gol, després d’un ràpid contraatac.

El tercer gol va acabar d’enfonsar un Blanes que hagués pogut sortir golejat de Manlleu, ja que, a l’igual que a la primera part, els jugadors de Miguel López van disposar de moltes accions. Tot i així, i ja a les acaballes del partit, va arribar l’únic gol del Blanes, després d’una falta que va llançar Jonatan per damunt de la barrera. Tato va tocar la pilota, però aquesta va anar al fons de la porteria. Va ser l’única nota negativa d’un Manlleu que no va poder mantenir la seva porteria a zero. Tot i així, la victòria esvaeix els dubtes d’un Manlleu que acomiada l’any amb elegància.

Manlleu: Tato, Maik, Archi, David Andreu, Ruben Ortiz, Gely, Gio (Granell, min 67), Venzal, Juan Carlos (Cristian, min 79), Remo (Raúl Calvo, min 87) i Planagumà.

Blanes: Coca, Oriol Vila (Ayats, min 17),Sergi Díaz, Jonatan, Finidi (Montoro, min 56), Aitor (Pau, min 51), Bio, Aleix, Sergi González i Uri..

Gols: 1-0, Remo, min 16; 2-0, Maik, min 31; 3-0, Gio, min 54; 3-1, Jonatan, min 86

Li sembla bé que Pedro Sánchez hagi decidit continuar?

En aquesta enquesta han votat 111 persones.