El Roncato Vic guanya el Noia i el Voltregà empata a casa amb el Monjos

Els vigatans van haver de capgirar un marcador en contra de 0 a 2 quan encara no s’havien jugat 4 minuts de partit. Al final van guanyar per 5-3.

07/12/2011

En hoquei, entre dilluns i dimarts s’ha disputat la vuitena jornada de l’OK Lliga. El Roncato Vic va aconseguir una victòria balsàmica davant el Noia per 5 gols a 3. Els de Carlos Figueroa van treure el seu caràcter per reivindicar-se davant un Noia, que ha fet un bon inici de lliga situant-se en la tercera posició. Els vigatans van haver de capgirar un marcador en contra de 0 a 2 quan encara no s’havien jugat 4 minuts de partit. Lucas Ordóñez en dues ocasions, Sergi Pla, Romà Bancells i Mique Masoliver van ser els golejadors d’un Vic, que està a mitja taula.

Empat del Voltregà contra el cuer

I tot i ser un empat a casa i contra el cuer, el punt va tenir regust a victòria. Els de Sant Hipòlit perdien per 0 a 3 quan faltaven deu minuts per acabar. El Monjos, que encara no havien guanyat cap partit fins ara, van tenir els voltreganesos contra les cordes. Però un final èpic, amb gols de Jordi Romeu, Jaume Molas i Gerard Teixidó, va permetre als homes de Ricard Ares empatar el marcador. El Voltregà és avantpenúltim, només per davant de l’Alcoi i els Monjos.