El Roncato Vic guanya el Reus per 4-3 i continua optant a la final de la Copa d’Europa

El Roncato Patí Vic ha sabut guanyar amb sacrifici i una feina ordenada al Tecnol Reus Deportiu en el primer partit que disputava aquesta tarda de la final a sis europea d’hoquei patins. El conjunt de Quim López ha acabat guanyant per 4 gols a 3 en un partit amb alternatives al marcador.

28/05/2010

Els vigatans s’han avançat amb un gol de Marc Torra al minut 10 i han ampliat diferències amb un gol de Titi Roca de falta directa. Abans del descans però dos errors puntuals dels vigatans han permès empatar al Reus amb dos gols de Jordi Molet.

A la segona meitat, el Vic arribava a les deu faltes d’equip primer i Mirko Bertolucci no perdonava des del punt de falta directa. El conjunt vigatà però no ha baixat els braços i tot i anar per darrera al marcador, Torra ha pogut empatar dos minuts després i tornar a situar el 3 a 3.

La falta directa acumulativa del Reus ha permès a Titi Roca marcant un gran gol al minut 43 també de falta directa aprofitant el refús després d’enviar el primer tret al pal.

Els aficionats del Vic prop d’una setantena han sigut constants i han empès a l’equip del primer al darrer minut.

EL 9 TV repetirà el partit avui a les 11 de la nit i demà a les 2. A 2/4 de 6, EL 9 TV i EL 9 FM retransmetran en directe el Roncato Vic-Noia. La retransmissió d’EL 9 FM també es pot seguir per internet des d’EL9NOU.CAT.

Veu bé l’avançament electoral a Catalunya?

En aquesta enquesta han votat 858 persones.