El Roncato Vic perd amb el Liceo (3-1) i s’ha de conformar amb el tercer lloc a l’OK Lliga

El Roncato Vic s’ha hagut de conformar amb la tercera posició de l’OK Lliga. Aquest dissabte al vespre, en el darrer partit de la jornada, els vigatans van perdre amb el Liceo de la Corunya per 3-1.

12/06/2010

Els jugadors de la Corunya es van avançar al marcador al minut 6, amb un gol de Josep Lamas, que el vigatà Miquel Masoliver va poder empatar al minut 11. Dos minuts més tard, els gallecs es tornaven a avançar al marcador (2-1) amb un gol de Pablo Álvarez. Al minut 35, el mateix Álvarez sentenciava el definitiu 3-1 que garantia la segona posició per als del Liceo a la classificació de l’OK Lliga 2009-10, en què el Barça es va proclamar campió.

El Barça eliminarà el PSG a la Champions?

En aquesta enquesta han votat 296 persones.