El Tona se situa segon després de derrotar el San Cristóbal (1-3)

Els tonencs fan un molt bon partit en un camp complicat com és el del San Cirstóbal

31/10/2023
Terrassa

El Tona se situa en segona posició al guanyar el San Cristóbal per 1 a 3. Els tonencs van fer un molt bon partit amb un context diferent, esperant un partit dur i difícil de mastegar on els jugadors van sortir molt concentrats.

A la primera part els osonencs només van concedir una ocasió als locals en una centrada en la qual el davanter va rematar de cap a fora. El Tona va saber jugar amb transicions ràpides i aprofitar les segones jugades. D’aquesta manera, a la mitja hora de joc, Dídac va rebre per banda dreta i després de retallar a un defensa va xutar amb l’esquerra al pal curt per inaugurar el marcador.

Els tonencs van disposar de diverses ocasions més per ampliar l’avantatge al marcador, però no van poder materialitzar-les. Les més clares van ser una rematada de cap de Campayo, que va marxar alt en un servei de córner, i un xut creuat del mateix jugador, que va marxar a fora per ben poc. Tot i això, el Tona va arribar al descans sense patir i controlant el joc.

A la segona part, el San Cristóbal va fer un pas endavant però el Tona el va saber frenar amb solvència i això els va donar més espais per poder crear més ocasions a la contra. En una d’elles, va arribar el segon gol visitant. Després d’una bona acció per la banda dreta, Pijuan va recollir una pilota a la frontal, va xutar i la va fer entrar per l’escaire.

Els tonencs van mantenir el ritme alhora que els locals feien canvis per introduir més homes d’atac per intentar ficar-se en el partit. El San Cristóbal buscava penjar pilotes a l’àrea. Els visitants continuaven buscant la contra per sentenciar el partit i van disposar d’una molt clara en la qual Pijuan feia una passada a Quer, que es va quedar sol davant el porter, però Lázaro va evitar el gol amb una bona aturada. Al minut 82, els locals van aconseguir escurçar diferències en una jugada d’estratègia. En un servei de córner, Otero rematava de cap al fons de la xarxa, en una de les jugades amb les quals fan més mal els terrassencs. L’1-2 semblava que podria causar problemes al Tona, però l’equip va reaccionar bé i va saber aturar el partit com tocava. Ja al minut 89, en una pilota llarga i alta, Adrià Casanova va aprofitar una indecisió entre el central i el porter per ficar el peu i marcar el gol que certificava els tres punts per al conjunt tonenc. Ricard Farrés assegurava que aquesta era “una victòria de prestigi que dona confiança a l’equip per als següents partits”.

Amb aquesta victòria el Tona ja en porta cinc en aquesta arrencada de la temporada. Això, sumat als dos empats aconseguits, li fan sumar 17 punts i el situen en segona posició, a només tres de l’Olot, que és el líder.

Creieu que és cert que la gent va als supermercats a una hora concreta per lligar?

En aquesta enquesta han votat 340 persones.