El Vic es retroba amb la victòria després de dos empats

El conjunt de Ramon Pardo domina des de l’inici i sentencia el duel al segon temps

13/11/2023
Ordes

Victòria plàcida del Vic a la pista de l’Ordes. El conjunt de Ramon Pardo afrontava el duel amb l’objectiu d’aconseguir generar més accions de perill a la porteria contrària, després del duel contra el Sant Cugat, l’última jornada. Els vigatans van controlar l’enfrontament de principi a final, sense deixar opcions als locals per aconseguir els tres punts.

L’inici de partit va tenir el conjunt vigatà com a clar dominador. Tot i portar el ritme del partit i les ocasions, els vigatans no van estar encertats. Els de Pardo van portar el ritme i el pes del partit, i Litus Sánchez va ser l’encarregat d’obrir la llauna. Després d’una bona transició vigatana, Litus va rebre la bola i amb un xut creuat va superar la porteria de Ramon per situar el 0 a 1 a l’electrònic. Amb el gol, els vigatans van aconseguir treure cinc faltes en menys de dos minuts, per situar els locals amb set faltes, en només 12 minuts. Tot i l’avantatge, el Vic va mantenir el control, però no van aconseguir materialitzar cap més ocasió durant el primer temps.

En una de les primeres accions de la segona part, Aleix va finalitzar una passada al segon pal per situar el 0 a 2 al marcador. Amb aquest resultat, el Vic es va tornar a fer amb el domini absolut del matx, i no va permetre als locals acostar-se al marcador. A l’equador de la segona meitat, Rovira va traçar una diagonal per enviar la bola a l’escaire i marcar el tercer. Amb el resultat ja encarrilat, Litus va fallar una directa, però va ser ell mateix l’encarregat de sentenciar el duel amb un contracop que el va finalitzar amb un xut exterior al primer pal. El resultat era un reflex del que s’havia vist a la pista. Els locals van maquillar el resultat, a manca de quatre minuts, amb el gol de Centoira, després de transformar una falta directa.
El conjunt vigatà continua sense perdre en aquest inici de temporada a l’OK Lliga Plata, i torna a guanyar, després de fer-ho en la jornada inaugural contra el Vendrell. Amb aquesta nova victòria, el Vic se situa en quarta posició amb vuit punts, just per darrere del Tordera, que es veurà les cares amb els vigatans en la propera jornada a l’Olímpic.

Li sembla bé que Pedro Sánchez hagi decidit continuar?

En aquesta enquesta han votat 186 persones.