El Vic guanya el Sant Hilari i fa un pas ferm cap a la permanència

Contra el Sant Hilari, els homes de Toni Montilla van guanyar per 3 a 0 en un partit on van ser efectius en atac i sobretot van saber aturar els atacs d’un Sant Hilari que no va poder xutar ni una sola vegada entre els tres pals.

17/05/2010

La derrota a casa contra el Manresa va ser el punt d’inflació per un Vic que ha millorat molt en els dos darrers partits, que ha marcat set gols i només n’ha rebut un.

Al minut 2, els vigatans van tenir la primera ocasió clara de marcar; va ser una centrada de Pi des de la banda dreta que Marc Comas va rematar de cap fent lluir el porter Alexis. Al minut 21, el Vic va poder marcar, però el primer gol va arribar al minut 25 aconseguit per Marc Comas després d’una centrada de Trulls. Amb el marcador a favor, el Vic va saber controlar el partit, mentre que el Sant Hilari havia d’intentar fer un gol per mantenir les poques aspiracions que li quedaven per evitar el descens. Els intents atacants dels de la Selva van morir en l’ordenada defensa vigatana.

A la represa, el Vic tenia el partit controlat i va disposar de diverses ocasions jugant a la contra. Les més clares, als minut 54, 57 i 62. L’ocasió més clara va ser al minut 66, amb un xut de Gorka des de gairebé al mig camp que entre el pal i el porter van poder enviar la pilota a córner. El gol que pràcticament decidia el partit va arribar al minut 70, en una contra de Pol que va cedir a Trulls i aquest amb l’esquerra aconseguia el 2 a 0.

El tercer gol també va arribar en un contraatac del Vic. En aquest cas va ser Gorka el jugador que va controlar prop del mig del camp, va arribar a l’àrea i de xut creuat sentenciava el partit a favor del Vic fent el tercer. Amb aquest marcador i la derrota del Manresa al camp del Sant Feliu Sasserra, el Vic depèn d’ell mateix per assegurar-se la permanència.

Vic: Ochoa, Bellavista, Xevi Comas, Dot, Oliver, Gorka, Marc Comas, Cunill (Pujol, min 86), Joan Pi (Vaqué, min 60), Pol Coll (Berrocal, min 86) i Trulls (Muntal, min 76).

Sant Hilari: Alexis, Litus, Youssef (Johnny, min 76), Cabra, Pinto, Criado, Generó (Raul, min 55), Ibarzabal (Miguelón, min 74), Pau, Rosell i Ivan.

Gols: 1-0, Marc Comas, min 25; 2-0, Trulls, min 70; 3-0, Gorka, min 86.

En aquesta enquesta han votat 58 persones.