El Voltregà, eliminat de la Copa de la Reina

L’equip fa una bona primera però a la segona el Telecable Gijón imposa la seva superioritat (3-1)

06/05/2022
Lleida

El Voltregà Stern Motor, l’equip que lidera el palmarès de la Copa de la Reina amb sis títols, no podrà aixecar un nou trofeu de la competició aquesta temporada. L’equip va caure aquest divendres al matí davant el Telecable Gijón en un duel que va acabar amb un 3 a 1 al marcador i que va ser igualat a la primera part, quan es va arribar al descans amb un empat a zero. Els dos equips van disposar d’ocasions però les dues porteres es van encarregar d’evitar els gols. El Voltregà va tenir també un penal però Berta Tarrida va enviar la bola fora en el llançament.

A la segona part, les asturianes van sortir disposades a trencar la igualada i després d’un parell d’avisos la golejadora rival Sara Roces feia el primer assistida per Sara Lolo. Poc després era Marta Piquero qui batia Uxue Otegi després d’un bon servei de Núria Obeso des de darrere la porteria i que abans d’entrar tocava Anna Bosch. Les d’Oriol Perarnau van disposar llavors d’una falta directa per la desena falta visitant que les hauria posat al partit però Mar Franci no va poder superar en cap intent a una molt encertada Fernanda Hidalgo. En canvi, el Gijón va marcar el tercer amb un llançament des de mitja pista de Lolo, que sorprenia Otegi i que feia mal al Voltregà. Les de Sant Hipòlit van desaprofitar després una altra falta directa, que Aina Arxé va enviar al pal, i només a 30 segons pel final Anna Bosch va poder fer el gol de l’honor assistida al segon pal per Paula Vilamala.

A dos quarts de dues serà el torn del Martinelia Manlleu que s’enfronta a l’Igualada Femení.