El Voltregà guanya el Noia i jugarà la Copa del Rei

Els de Lluís Teixidó sorprnene el Noia (4-6) i aprofiten la derrota del Lleida davant el Liceu

EL 9 TV
10/01/2023
Sant Sadurní d'Anoia

El CP Voltregà Stern Motor va aconseguir diumenge el bitllet per a la Copa del Rei que es disputarà del 2 al 5 de març a Calafell. Els de Lluís Teixidó havien de donar la sorpresa a la pista del Noia, segon classificat, i esperar que el Lleida no puntués a la pista del Liceu. I així va ser.

Amb la victòria entre cella i cella, els voltreganesos van sortir atrevits des de l’inici. Tot i així, de seguida el Noia va demostrar que no estava per romanços. A la primera que va tenir, gol d’Esteller, que va entrar completament sol a dins l’àrea per aprofitar una assistència de Bargalló. La reacció va arribar ràpid. Un minut després, Vargas va empatar amb un xut llunyà.

Els locals tocaven a la recerca d’espais i els voltreganesos creaven perill amb contraatacs llampec que feien lluir el porter local, Blai Roca. Poc abans del descans, i des de camp propi, Alonso va engaltar un xut que va sorprendre propis i estranys per fer l’1 a 2. Ja al segon temps, al minut 29, Eloi Mitjans va fer el 2 a 2 des de dins l’àrea. I just després, Bargalló va veure una blava, però Burgaya no va poder aprofitar la directa. Al minut 33 el capità Vargas va tornar a avançar els osonencs des del lateral de l’àrea.

També va tenir protagonisme Javi Sánchez sota pals, en treure al minut 40 una directa de Gabarró. I en la jugada posterior, Teixidó va fer el 2-4 amb una magnífica finta davant el porter. En un moment es va passar del 3-3 al 2-4. En els últims dos minuts, el partit es va descontrolar. Primer, Costa va fer el 3-4 en desviar un xut des del mig del camp de Bargalló. I el mateix Costa va fer el 4-4 de rematant tot sol una triangulació preciosa. Amb el Noia bolcat, el Voltregà va aconseguir els tres punts amb dos gols a porteria buida. El primer, a manca de 42 segons, d’Alonso (4-5); i el segon, a manca de 25 segons, de Teixidó (4-6).

Un final de partit molt boig que permetrà al CP Voltregà Stern Motor tornar a la Copa del Rei ja que el Lleida va caure a la pista del Liceu per 5 a 2.

En aquesta enquesta han votat 91 persones.