L’equip de Via Olímpica 2 del Gimnàstic Vic, or a Salt

Elsa Farrés va obtenir la medalla de plata en Via Olímpica 7

14/05/2024
Salt

En la tercera i última fase classificatòria de la Federació Catalana de Gimnàstica que es va disputar a Salt el passat cap de setmana, el Club Gimnàstic Vic va aconseguir dos ors i una plata. La competició es va desenvolupar en les categories de Via Olímpica i Base 10.

En Via Olímpica 2, l’equip format per Carlota Canudas, Blanca Roca, Arlet Castellar i Jana Roca, es proclamava campió de la categoria revalidant el resultat de la segona fase. A la mateixa categoria, Carlota Canudas també es penjava l’or en la classificació individual quedant també primera a l’aparell de paral·leles. A Via Olímpica 2 també cal destacar la segona posició de Blanca Roca a barra

Pel que fa a Elsa Farrés, la gimnasta va obtenir la medalla de plata en la categoria de Via Olímpica 7, després d’una competició molt igualada. Farrés també va quedar primera en l’aparell de barra i tercera en paral·leles.

En Via Olímpica 1, Carla Rossell va ser segona en els aparells de terra i paral·leles. Per últim, en Base 10 Carla Porta va ser la millor nota en l’aparell de salt. La propera cita és la final, el Campionat de Catalunya, que es celebrarà el 9 de juny

Paral·lelament, les gimnastes de competició del CGV van fer dissabte a la tarda una exhibició de gimnàstica al passeig de Vic en motiu de la Mostra d’Entitats que va ser tot un èxit.

Té previst anar de vacances aquest estiu?

En aquesta enquesta han votat 458 persones.