Espectacular victòria del Roncato Patí Vic davant del Vilanova

Tot continua igual al capdavant de l’OK Lliga. Els tres candidats al títol no van fallar i mantenen les distàncies. El Roncato Pátí Vic, a més, ho fer amb espectacle davant la seva afició, derrotant per 7 a 3 el Vilanova amb quatre gols de Titi Roca.

02/05/2010

Els 500 espectadors que dissabte van anar al pavelló del CP Vic van poder gaudir d’un joc espectacular per part del Roncato Patí Vic sense haver de patir en cap moment. El Vilanova no es va poder revenjar de la final de Copa perquè els vigatans de seguida van encarrilar un partit on els del Garraf no van sortir a buscar la victòria sinó a congelar la bola.

Titi Roca va marcar el primer gol al minut 4 i Miquel Masoliver va fer el segon instants després de sortir. Just començar el segon temps, el capità va establir el 3 a 0 amb una jugada idèntica a la del primer gol. Ferrer obria el compte visitant cinc minuts després però de seguida Carbó tornava a ampliar la difèrència a tres gols. Rocasalbas va fer el 4 a 2; Roca va establir de penal el 5 a 2 i ja, als darrers minuts, Rocasalvas va tornar a marcar de falta directa i Torra i Roca, de nou, van completar la golejada.

Divendres vinent, el Roncato Patí Vic jugarà un transcendental partit al Palau Blaugrana.

Roncato Patí Vic 7
Fernández, Bancells, Carbó, Titi Roca, Torra –cinc inicial–; Masoliver i Terns.
Club Patí Vilanova 3
Arellano, Bartrés, Ferrer, Marin, Rocasalbas –cinc inicial–; Riba.

ÀRBITRES: Molina i Garrote. Van ensenyar blava a Rocasalbas.
GOLS: 1-0, Titi Roca, min 4; 2-0, Masoliver, min 16; 3-0, Titi Roca, min 26; 3-1, Ferrer, min 30; 4-1, Carbó, min 32; 4-2, Rocasalbas, min 34; 5-2, Titi Roca (p.), min 35; 5-3, Rocasalbas (f.d.), min 44; 6-3, Torra, min 48; 7-3, Titi Roca, min 50.