Exhibició i golejada del Vic contra el Lloret (0-4)

Amb poc més d’una hora marca quatre gols en un gran partit davant del Lloret

El Vic va fer un gran partit i va aconseguir una merescuda golejada al camp del Lloret per 0 a 4, que fins i tot podia haver estat més àmplia perquè els jugadors de Ramon Carrascal van estar a un gran nivell i van disposar d’ocasions per ampliar el marcador. Els primers minuts van ser molt igualats. Els dos equips lluitaven de valent per fer-se amb el control del joc i a poc a poc el Vic va portar l’aigua cap al seu molí.

Dues faltes properes a l’àrea dels de casa feien pensar que el Vic estava més a prop del gol que no pas el Lloret. El porter Andrés va haver de treballar de valent per desviar a córner un xut de Marc Hospital i per aturarne un altre de Martí Riera. El primer gol va arribar a les acaballes de la primera part, on Ignasi Armengou va tornar a demostrar el seu instint golejador.

El partit estava tant de la banda del Vic que abans del descans els de Ramon Carrascal van marcar el segon, aquesta vegada va ser l’altre amic del gol, Flavio, que va agrair una assistència d’Ignasi Quer perquè el partit arribés a la meitat amb 0-2. En tornar de vestidors el panorama va ser el mateix. El tècnic local, Albert Batllosera, va moure fitxa però el Vic superava tots els entrebancs i al minut 55 Busquets va treure un córner que Roger Cunill va rematar de cap per fer el tercer. La golejada la va completar Ignasi Quer al 62. A partir d’aquí, el Vic amb el 0 a 4 es va relaxar. Cal destacar que contra el Lloret va debutar a la Lliga Elit el jove Carles Campasol.

En aquesta enquesta han votat 329 persones.