Gil Membrado debuta amb victòria a la Copa d’Espanya d’asfalt

El pilot més jove en el mon dels ral·lis, amb només 15 anys, va guanyar en la categoria de dues rodes motrius i va ser vuitè a la general

EL 9 TV
15/08/2023
Olost

El pilot d’Olost Gil Membrado, el més jove en el món dels ral·lis amb 15 anys, va completar el cap de set-mana passat la seva primera participació als lliscants i selectius trams del Rally Blendio Cristian López com a flamant vencedor de la categoria de dues rodes motrius, la 2RM, al volant del seu Ford Fiesta Rally4, que gestiona PCR Sport.

L’atleta de Red Bull, acompanyat de Manel Muñoz, debutava a la Copa Espanya d’asfalt amb l’objectiu prioritari de sumar quilòmetres pensant ja en les properes proves de la Beca Junior RTS.

Després de registrar bons temps al llarg dels 12 trams, Membrado va ser també vuitè a la classificació general de la prova càntabra.

Li sembla bé que Pedro Sánchez hagi decidit continuar?

En aquesta enquesta han votat 190 persones.