EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

El CP Vic passa a les semifinals de la Lliga Catalana superant el Lleida per 4 gols a 1

El Club Patí Vic es va desfer dimarts del Lleida a la Lliga Catalana d’Hoquei Patins. Els vigatans es van imposar als lleidatans per 4 gols a 1 i aquest dijous juguen les semifinals contra el Vendrell al pavelló de Les Comes d’Igualada.

08/09/2016
Vic

El Club Patí Vic rebia dimarts al vespre el Lleida al pavelló Olímpic per disputar el partit de quarts de final de la Lliga Catalana d’hoquei. Un privilegi de l’equip de Ferran Pujalte per haver acabat la fase de grups com a primer classificat. El partit va començar igualat amb un Vic portant el pes i un Lleida molt ben posicionat en defensa. Això va fer que el primer gol costés d’arribar. No va ser fins al minut 21 que Sergi Llorca va poder superar Lluís Tomàs en una bona acció individual. Amb aquest mínim avantatge es va arribar al descans. A la represa, va continuar el domini vigatà i al minut 33 Roger Presas feia pujar el segon a l’electrònic després d’una contra ràpida. Tot i així, el Lleida no desistia i 6 minuts més tard Andreu Tomàs inaugurava el marcador dels visitants. Dos gols seguits de Martí Casas als minuts 40 i 44, però, van suposar la sentència del partit i també la classificació del Club Patí Vic per a les semifinals de la Lliga Catalana. Al final del partit, els de Ferran Pujalte encara haurien pogut ampliar el marcador quan van disposar d’una falta directa però Lluís Tomàs i el travesser van evitar el gol de Jordi Burgaya.

Les semifinals es jugaran demà ja a les Comes d’Igualada. El Vic disputarà la segona a dos quarts de 10 del vespre contra el Vendrell que ahir va superar per 4 a 3 el Noia.

En aquesta enquesta han votat 856 persones.