EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

El Voltregà masculí supera el Vendrell (1-5) i s’afiança al cinquè lloc

Els de Francesc Linares van poder capgirar el gol inicial dels vendrellencs i van acabar golejant amb 3 gols de Gerard Teixidó i dos d’Ignacio Alabart

12/03/2017
El Vendrell

El Voltregà va tornar de la Copa del Rei concentrat de nou. Els homes de Francesc Linares van superar el Vendrell per un contundent 1 a 5 aquest dissabte al vespre en el darrer partit que quedava pendent de la vintena jornada de l’OK Lliga.

Els vendrellencs es van avançar al marcador amb un gol de Marc Navarro al minut 4. De fet els primers minuts els va dominar el Vendrell. El Voltregà estudiava el rival, treballava amb insistència i esperava els errors. Al final l’espera va tenir recompensa i en un contraatac al minut 22, Ignacio Alabart aconseguia empatar el partit. Només un minut després i des del punt de penal, Gerard Teixidó feia l’1 a 2 i capgirava el partit.

A la segona meitat, el Voltregà va deixar el partit gairebé sentenciat en dos minuts. Primer era Alabart qui feia l’1 a 3 i un minut després repetia Gerard Teixidó fent l’1 a 4.

El definitiu cinquè gol va arribar de nou de l’estic de Gerard Teixidó, que va certificar el seu hat-trick particular a 13 minuts pel final. Una falta directa pel Vendrell no va servir a Rocasalbas per retallar distàncies ni tampoc li va servir a Dani Rodríguez per fer un sisè gol ja als últims dos minuts de joc.

El Voltregà es referma al cinquè lloc de la classificació empatat amb el Liceo, quart, tots dos amb 37 punts. El sisè classificatc el Vendrell, es situa ara a deu punts de diferència (27 punts).

En aquesta enquesta han votat 176 persones.