La recuperada Cursa 4xM, a l’altura de les millors edicions

La cursa solidària per relleus torna amb un gran èxit de participació després de sis anys

26/04/2023
Manlleu

Uns 130 corredors van participar aquest dissabte a la 4xM Benito, una marató solidària per relleus a Manlleu de la qual tota la recaptació va anar destinada a l’ADFO (Associació de diversitat funcional d’Osona), que també van aprofitar les dates per vendre roses, i patrocinada per Benito. Encara s’han de fer els darrers recomptes, però es preveu que la recaptació va estar a l’altura de les millors edicions. A més, des de les 4 de la tarda fins a les 9 del vespre també es van organitzar diverses activitats a una plaça totalment dinamitzada amb música i activitats com bitlles catalanes o un futbolí humà.

La finalitat de la prova era únicament esportiva i solidària, basant-se que “l’agrupació de diverses persones en un objectiu comú pot aportar un valor més quantitatiu i qualitatiu a nivell solidari”, deien des del Club Olímpic Manlleu, el principal organitzador de la cursa amb l’ajuda de l’Ajuntament de Manlleu i el projecte de final de curs de l’institut Antoni Pous.

El recorregut van ser un total de vuit voltes en un circuit de 5,275 quilòmetres amb l’inici i el final a la plaça Fra Bernadí, al centre de la població, i hi van participar molts equips populars i mixtos formats per gent de totes les edats. El circuit, amb un desnivell pràcticament inexistent, passava vora del riu Ter i comptava amb un control de pas amb xip.

En la categoria masculina els guanyadors van ser l’Avinent Manresa, format per Manel, Miguel, Miguel, Àngel, Adri i Joan, amb un temps de 2 hores 27 minuts. Per altra banda, en la categoria femenina les guanyadores va ser l’equip SuperMamis format per Núria, Judit, Èlia i Sílvia, amb un temps de 3 hores 28 minuts. I en la categoria mixta va guanyar el CN Vic-ETB, equip que formaven Dani, Jordi, Marina i David, amb un temps de 2 hores 45 minuts. Albert Corominas, president del Club Olímpic Manlleu, afirmava que havia estat “un gran èxit i havien complert sobradament amb les expectatives”.

Quina creu que serà la força més votada a les eleccions al Parlament?

En aquesta enquesta han votat 598 persones.