La selecció catalana Sub-15, amb Capdevila, Gálvez i Cavilli, a la fase final del Campionat d’Espanya

Amb aquestes dues victòries Catalunya ha sumat els 12 punts possibles

20/02/2020
Almeria

La doble victòria aconseguida el cap de setmana passat a Almeria ha permès a la selecció catalana Sub-15 –amb les osonenques Renata Cavilli i Emma Gálvez i la ripollesa Magalí Capdevila– classificar-se per a la fase final del Campionat d’Espanya. Divendres van guanyar per la mínima la selecció amfitriona, l’andalusa, i vigent campiona del torneig amb un únic gol que va arribar al minut 60. Cavilli i Gálvez van ser titulars mentre que Capdevila va entrar al minut 67. Per altra banda, dissabte van superar les Illes Balears per 1 a 2 en un partit molt igualat però que es va posar molt en contra pel combinat català quan en el minut 60 van encaixar un gol. La reacció catalana no es va fer esperar i Capdevila va empatar en el minut 68. Catalunya va disposar de diverses accions per fer el desempat, però el gol de la victòria va arribar en el descompte. Amb aquestes dues victòries, Catalunya ha sumat els 12 punts possibles en aquesta fase de grups.

En aquesta enquesta han votat 55 persones.