La victòria a Vilafranca afegida a la derrota del Barça a Lloret permet al Roncato Vic recuperar el segon lloc de l’OK Lliga

El Roncato Vic va imposar-se aquest dimarts al Vilafranca per 1-3. La victòria vigatana, afegida a la derrota del Barça a Lloret (3-2) permet als homes de Quim López recuperar la segona posició, encara a un punt del líder, el Liceo.

17/02/2010

El conjunt osonenc es va avançar amb un gol de Borja López, que no havia entrat en l’equip titular. El període va finalitzar amb aquest avantatge mínim del Vic, però tot just començar el segon període, el Vilafranca va empatar en una acció de Ferran Rosa (1-1), que tampoc no havia sortit en l’equip inicial del seu equip.

En el minut 44, Ferran Rosa va disposar d’una falta directa a causa de la desena falta dels visitants, però Sergi Fernández va aturar la bola. El que no va perdonar va ser Titi Roca, que dos minuts més tard va superar Domènech (1-2). En l’últim minut, Marc Torra va arrodonir el triomf dels de Quim López.

Vilafranca: Domènech, Boira, Miras, Montserrat i Moreno –equip inicial–; Ferran Rosa i Sama.

Roncato Vic: Sergi Fernández, Masoliver, Titi Roca, Bancells i Marc Torra –equip inicial–; Borja López i Carbó.

Gols: 0-1 (7′) Borja López. 1-1 (26′) Ferran Rosa. 1-2 (46′) Titi Roca. 1-3 (49′) Marc Torra.