L’Aiguafreda guanya a La Gleva en un partit accidentat (2-1)

Victòria molt important de l’Aiguafreda, que supera La Gleva amb una primera
part amb gols i un segon temps marcat per les lesions i el joc aturat

La segona volta comença amb urgències per a molts equips. Encara que queden molts partits, és l’hora de la veritat i els equips necessiten sumar per ser a dalt si volen lluitar per l’ascens, o per sortir de la zona baixa i evitar el descens. Aiguafreda i La Gleva són dos dels equips que en aquests moments lluiten per evitar baixar. I dissabte es van enfrontar en un partit tens que va tenir dues parts: una primera amb moltes ocasions i gols i una segona accidentada, amb lesions i molta estona de joc aturat que va descafeïnar un partit que al final es van emportar els locals per 2 a 1. La importància dels tres punts va provocar que de seguida hi haguessin les primeres ocasions de gol. L’Aiguafreda mitjançant Bach va ser el primer a avisar, però les ocasions, encara que no del tot clares, eren a les dues porteries amb poc joc al mig del camp i amb arribades constants a les dues àrees. Al quart d’hora de joc Barquero va posar a prova Moreno, que amb una gran intervenció, el porter de l’Aiguafreda va enviar a córner una pilota enverinada.

A la jugada següent, Boix rematava una falta després d’una assistència de Bach i feia el primer. Només treure del mig del camp, però, La Gleva va aconseguir l’empat amb un xut més enllà de la frontal d’Arumí que va agafar a tothom desprevingut. Amb l’1 a 1 al marcador no hi va haver treva i els dos equips van continuar disposant d’ocasions. Novament va ser l’Aiguafreda qui va tornar a marcar amb una gran jugada i assistència del capità, Aleix Clarà, que va rematar Bach des del punt de penal. Amb el 2 a 1 el partit es va calmar una mica –quant a ocasions però no intensitat–, però a la recta final del primer temps els visitants van buscar marxar al descans amb empat però no ho van aconseguir després d’uns llançaments massa desviats. La segona part va començar amb una clara ocasió dels locals que hauria pogut sentenciar el partit, però el xut de Bach el va aturar el porter visitant amb una gran intervenció.

Al minut 58 una acció al mig del camp va acabar amb Pau Matas lesionat amb un fort cop a l’esquena. Al jugador se’l va emportar una ambulància i el joc va estar aturat més de 25 minuts. A la jugada següent després de reprendre’s, el joc es va tornar a aturar per un cop de colze que va acabar amb la cella oberta de Marc Boix. Després d’aquests minuts accidentats, i amb 2 a 1 al marcador, La Gleva es va llançar a l’atac buscant el gol de l’empat. Els locals també van tenir la seva ocasió per fer el tercer però el xut de David va sortir fregant el pal. El conjunt voltreganès va disposar de clares accions que el porter local va poder salvar. En un contraatac Graña va enviar la pilota a fora quan els aficionats visitants ja cantaven gol, i ja en el darrer minut de partit Jaume Costa rematava una falta lliure de marcatge i enviava la pilota al travesser. En els darrers minuts La Gleva va merèixer l’empat, però l’Aiguafreda va tancar la seva porteria amb pany i forrellat, defensant tres punts que li permeten superar a la classificació els voltreganesos. Els dos equips són tretzens i catorzens, respectivament, amb 20 i 18 punts. El proper cap de setmana la competició s’atura per Carnaval.

El PSC ha de liderar els pactes per a la nova legislatura al Parlament?

En aquesta enquesta han votat 458 persones.