Manlleu torna a vibrar amb el futbol sala

Una victòria que permetia al conjunt que entrena Alberto Cárdenas continuar somiant en l’ascens a Divisió d’Honor

29/05/2019
Manlleu

Un pavelló ple a vessar va fer costat dissabte a la tarda al primer equip del CEFS Manlleu, que no va tenir problemes per desfer-se del Santvicentí per 10 a 2 en l’últim partit de la temporada a la Primera Divisió Catalana de futbol sala. Una victòria que permetia al conjunt que entrena Alberto Cárdenas continuar somiant en l’ascens a Divisió d’Honor a l’espera de saber si seria de forma directa o amb promoció en funció del que fes diumenge el Futsal Inlingua Mataró B, amb qui va arribar a la jornada decisiva empatat de punts al capdavant de la classificació. Els del Maresme, però, no van fallar en el seu enfrontament contra el Sant Andreu, a qui van golejar per 6 a 0, de manera que els manlleuencs encara tindran un últim escull. Diumenge a les 6 de la tarda s’enfrontaran a Quart a partit únic contra el Malgrat i en cas de victòria faran realitat l’anhelat ascens. “La feina l’hem feta i hem d’estar contents de l’equip que tenim perquè hem tornat a donar salsa a aquesta ciutat que fa anys havia viscut intensament el futbol sala. Cal agrair la feina dels jugadors, perquè ha set molt fàcil entrenar-los. Molts són jugadors sortits de la base del Manlleu que van marxar perquè tenien condicions i els hem repescat” , deia a l’acabar el tècnic Alberto Cárdenas. El partit de dissabte es va posar de cara de seguida, amb dos gols de Yassin Boujdadi en sis minuts, als quals els van seguir dos més de Zouhair Bouzakoura, mentre que Sergi Sáez firmava el 5 a 0 amb què es va arribar al descans durant el qual hi va haver una actuació de l’Escola de Ball Neus Gaja per amenitzar la festa. A la represa, el Manlleu va continuar dominant el partit i fruit d’això van continuar arribant els gols. Sáez i Èric Jiménez van fer pujar el 7 a 0 abans que Marc Fabregat fes el primer dels visitants. El Manlleu va respondre un minut després amb un nou gol, obra del Juvenil Isaac Martínez, que debutava, i un altre gol de Jiménez. Fabregat va tornar a marcar pel Santvicentí i Hicham Boujdadi firmava el definitiu 10 a 2.

En aquesta enquesta han votat 105 persones.