Marc Traserra i Irina Pujol s’imposen a la sisena cursa Nocturna de Torelló

Enguany la cursa, que arribava a la sisena edició, va comptar amb 188 atletes

Marc Traserra va tornar amb força a les competicions. Recuperat ja d’una fasciïtis plantar que li ha impedit córrer, dissabte es va imposar amb total comoditat a la Nocturna de Torelló, una prova que ja havia guanyat fa dos anys. I ho va fer recorrent els 10 quilòmetres amb 39min 23seg: “Aquesta mateixa setmana em van dir que ja podia començar a córrer, suposo que la motivació i les ganes m’han ajudat”, assegurava l’atleta de les Masies de Voltregà, a punt de començar la temporada de curses de muntanya. Per darrere seu va entrar Carles Montllor a gairebé dos minuts: “És més d’asfalt i no tant de pujada com a mi m’agrada i he pogut anar sol tota la cursa”, assegurava el guanyador de la prova. El podi el va completar Albert Navarro. El primer local va ser Josep Maria Novellas, que va ser sisè.

En categoria femenina la victòria va ser per a Irina Pujol, de Roda de Ter. L’atleta va anar de menys a més durant la cursa i es va plantar en solitari a l’arribada: “He començat bé però m’anava reservant; a la pujada m’he sentit bé i he anat avançant, i tot i agafar un bon avantatge l’asfalt m’ha costat molt”, explicava a l’arribada. Aina Vernetta va ser segona, a 34seg de Pujol, i Maria Vidal va completar el podi a 38seg. La primera local va ser Andrea Alba, quarta a la general. A la meta volant, la primera classificada havia estat Anna Guiteras, que finalment va ser cinquena.

Enguany la cursa, organitzada per L’Esportiu i que arribava a la sisena edició, va comptar amb 188 atletes.

Creu que la taxa d’alcoholèmia per poder conduir s’hauria de rebaixar?

En aquesta enquesta han votat 292 persones.