Maria Sánchez, del Club Gimnàstic Osona, destaca en la Copa Catalana

Diverses gimnastes de l’entitat van destacar a Salt

19/02/2024
Salt

Destacada participació del Club Gimnàstic Osona-Garrotxa en la primera fase de la Copa Catalana de gimnàstica artística. La prova significava l’inici de la temporada de competicions en les categories Base -de la 1 a la 5-, i Edat Escolar.

Pel que fa als resultats del Club Gimnàstic Osona-Garrotxa Maria Sánchez va pujar dues vegades al podi en la categoria de B1G. Va ser campiona en l’aparell de terra i subcampiona en la classificació general. Per equips, el Gimnàstic Osona va ser cinquè en aquesta categoria.

Altres resultats destacats de les gimnastes de l’entitat van ser la primera posició de Júlia Cugura en l’aparell de barra en la categoria B3P, o el tercer lloc en paral·leles d’Irene Shahnazaryan en la categoria B3G.

En aquesta categoria, però en la competició per equips el CG Osona-Garrotxa va acabar cinquè. D’altra banda, les gimnastes de B2P, que s’estrenaven en aquesta categoria van assolir la cinquena posició per equips, i Abril Rigall va ser quarta en l’aparell de terra.

Té previst anar de vacances aquest estiu?

En aquesta enquesta han votat 504 persones.