Melcior Mauri, millor osonenc però lluny del podi a la Titan Desert

El duel que mantenien Melcior Mauri i David Rovira com a millor osonenc de la Titan Desert l’ha guanyat l’exciclista professional, que va ser desè divendres en la darrera etapa, de 55km en perfil descendent.

12/05/2010

El guanyador de la segona edició de la prova, però, va quedar a 3h 15min de Roberto Heras, que va reeditar el triomf de fa dos anys, i va quedar en la dissetena posició a la classificació general, una per davant del centellenc, a qui va treure tres minuts i mig. “Estic molt satisfet de la cursa i de l’experiència”, deia Rovira del seu debut a la prova, on va ser sisè a la categoria Màster, mentre que Mauri era cinquè.

A la classificació per equips, en canvi, ambdós s’han intercanviat les posicions, amb el Buff-Termocool quart, per davant del Santiveri Termotour. Més avall, els voltreganesos del Provetsa van ser 38ens, el Fitness Vic-Icovic va ocupar la posició 43 i el Fitness Vic Autosubministres Vic, la 45.

Dels 19 osonencs que han pres part a la cinquena edició de la prova amb BTT més dura del desert, només Gerard Cobo ha format part de la llista de 50 abandonaments i ha impedit al CC Manlleuenc fer un bon paper per equips arran del 124è lloc de Santi Pajarols i el 127è de F. Javier Subiña. Per davant hi tenien Marc Pericas, que va ser el tercer millor osonenc, en el lloc 47. Gerard Campdelacreu (147è) també va quedar dels 150 primers. Gemma Cabanas va ser 161a a la classificació general i setena entre les dones i Jaume Palau i Judit Capa van ser sisens en duos mixtos.

En el sopar final que es va fer divendres a Ouarzazat per fer el repartiment de premis, el director de cursa, Manuel Tajada, va lliurar el premi a l’esportivitat a la memòria dels ciclistes que han estat víctimes de la carretera. Convidada per l’organització a seguir el final de la cursa, el trofeu el va recollir Àngels Rovira, germana del tonenc Pere Rovira, un apassionat de la BTT que va trobar la mort als 27 anys quan un cotxe el va envestir en un trencant de la carretera d’Olost fa poc més d’un any.

El Barça eliminarà el PSG a la Champions?

En aquesta enquesta han votat 278 persones.