Mònica Comas, debut amb victòria a la Salomon Ultra Pirineu

Va completar els 94 quilòmetres de la cursa, amb 6.200 metres de desnivell positiu, en 12 hores i mitja

06/10/2019
Manlleu

La manlleuenca Mònica Comas (Buff Pro Team) continua ampliant el seu palmarès. Aquest dissabte es va proclamar guanyadora de la Salomon Ultra Pirineu en categoria femenina després de completar els 94 quilòmetres de la prova, amb 6.200 metres de desnivell positiu, en 12 hores 31 minuts i 10 segons. Tot i que era la primera vegada que hi participava, va mantenir el liderat des de l’inici fins a la línia de meta. La van acompanyar als altres dos calaixos del podi la sueca Mimmi Kotka (13 hores 15 minuts i 59 segons) i la barcelonina Montse Martínez (13 hores 18 minuts i 16 segons), que es van disputar de molt a prop la segona i la tercera plaça.

Un any més, diversos corredors d’Osona, el Ripollès i el Moianès van prendre part i van poder acabar alguna de les diverses curses de la mítica Ultra Pirineu. El torellonenc Ernest Ausiró (Buff Pro Team) va ser cinquè a la prova de 94 quilòmetres amb un temps de 10 hores 50 minuts i 15 segons, mentre que Jordi Gamito (Altra/Compressport), afincat a la Vall de Camprodon, la va acabar setè (11 hores 20 minuts i 13 segons).