Nani Roma és desè després d’una mala segona etapa

Gerard Farrés ocupa la setzena posició en motos

07/01/2018
Vic

Ja s’han disputat les dues primeres etapes del Dakar i Nani Roma és el pilot osonenc més ben situat, amb una desena posició a la classificació general de cotxes. El pilot de Mini X-Raid va començar amb un bon 5è lloc en la primera especial de 31km, però aquest diumenge en la segona de 267km va quedar atrapat en una duna i quan va poder continuar ja havia perdut més de 10 minuts. Va acabar 13è a 22 minuts i 31 segons de Ciril Despres (Peugeot), el guanyador de l’etapa i nou líder. També en la categoria de cotxes, Jaume Aregall, que fa tàndem amb Jesús Calleja (Proto Racing), va començar amb un 70è lloc, però aquest diumenge va aconseguir una 46a posició a 3 hores 42 minuts i 39 segons de Despres, que els situa a la 47a posició de la general.
En motos, Gerard Farrés (KTM) va firmar un 17è lloc en la primera etapa i aquest diumenge va escalar una posició després de ser 15è a 10 minuts i 53 de Joan Barreda (Honda), que lidera la classificació amb 13 minuts i 27 segons menys que Farrés. Laia Sanz (KTM) va tenir un millor inici que Farrés aconseguint una dotzena posició el primer dia, però en la segona etapa va ser 24a i ara ocupa el 20è lloc a 23 minuts i 32 segons de Barreda. El vigatà Marc Solà (KTM) és 45è després d’un lloc 53 i un 50 a 52min 43seg del líder, mentre que el cuiner Nandu Jubany i Rosa Romero, tots dos amb motos KTM, ocupen les posicions 84 i 85 de la classificació general.