Esports

Remuntada, festival de gols i final feliç pel Manlleu femení (4-5) en el primer duel oficial

Les manlleuenques van remuntar, primer un 2 a 0, i després un 4 a 2, gràcies als gols de Joana Comas, Nara López, Ariadna Avilés i, al doblet de Blanc Angrill.

El Martinelia Manlleu femení va sumar els tres punts de la seva visita a la pista del Sant Cugat (4-5) en l’estrena a la Lliga Catalana, però les vallesanes no ho van posar gens fàcil en un partit que va ser una autèntica pluja de gols. Les manlleuenques van haver de remuntar, primer, un 2 a 0, i després, un 4 a 2, per regalar la primera alegria a la seva afició, el dia que es van retrobar amb Xènia Matas, exjugadora de les osonenques.

Després de jugar un primer amistós, les groc-i-vermelles afrontaven un partit de més exigència i van tenir dificultats per adaptar-se durant els primers minuts, tot i disposar de tres clares ocasions. El Sant Cugat va crear perill, sobretot, sortint al contraatac i es va col·locar amb dos gols d’avantatge mitjançant Andrea Massons, però Blanca Angrill, també amb un doblet, va tornar a posar l’empat: primer aprofitant una recuperació a mitja pista i, després, en una rematada al segon pal precedida per una gran triangulació de les manlleuenques.

Encara faltaven 7 minuts pel arribar al descans, però les vallesanes van fer un pas gegant per evitar la reacció groc-i-vermella amb dues dianes més. Amb 4 a 2 a l’electrònic, a l’últim minut del primer temps, Joana Comas va marcar un gol que deixava el partit totalment obert de cara un segon temps que va reflectir una millora en el joc del Manlleu, que ja no va patir tant en defensa, ni va cedir tants contraatacs com en el primer temps. Primer Nara López, va acostar les manlleuenques a la remuntada, i després Ariadna Avilés, de falta directa, a sis minuts pel final, va segellar el 4 a 5 definitiu que donava el triomf a les osonenques, que encara s’han d’enfrontar amb el Mataró i el Vila-Sana en aquesta Lliga Catalana.

En els pròxims dies, la portera Claudia Vicente (Portugal), absent en el partit d’aquest dissabte, i Valentina Fernández (Argentina), totes dues del Manlleu, disputaran el Mundial d’hoquei patins a Itàlia. A més, Marlena Rubio (Brasil), una altra jugadora manlleuenca, disputarà els World Roller Games, a la mateixa seu.

Està d’acord que Brussel·les plantegi camps fora de la Unió Europea per deportar migrants?

En aquesta enquesta han votat 143 persones.