Segon partit i segona victòria de Ramon Monràs amb el Manlleu

El Manlleu continua sorprenent amb Ramon Monràs a la banqueta. Aquest diumenge va aconseguir una històrica victòria al camp de l’Europa (1-3), on va marcar després de quedar-se amb deu homes per l’expulsió del porter, Fran, en cometre un penal que va suposar el gol local.

25/04/2010

Fran va tenir un mal retorn a la porteria manlleuenca quan va cometre un penal que li va costar l’expulsió. Tato, el seu substitut, no va poder aturar el llançament i el Manlleu es quedava al minut 32 amb un home menys i un gol en contra.

Però això no va ensorrar uns manlleuencs que han canviat de cara en qüestió de dies. Gely empatava abans del descans i Planagumà marcava per partida doble a mitjans del segon temps i als darrers instants de partit. L’Europa també va acabar el partit amb deu homes perquè Cano va veure la segona targeta groga a cinc minuts pel final.

Europa 1
Cañadas, Àlex, Ramon Suárez, Cano, Diego, Ivan Álvarez (Juli, min 75), Delmàs, Gatell, Nefta, Padilla (Marc Fernández, min 63) i Simón.
Manlleu 3
Fran, Maik, Archi, David Andreu, Masoliver, Raul Calvo (Tato, min 34), Granell (Fortet, min 89), Gely, Romero (Benet, min 68), Venzal i Planagumà.

ÀRBITRE: Molina Fernández. Bé. Va ensenyar targeta groga a Ramon Suárez, Cano (2), Àlex, Ivan Álvarez i Diego per l’Europa i a Archi, David Andreu, Masoliver, Romero i Planagumà pel Manlleu i va expulsar amb vermella directa el tècnic de l’Europa, Pedro Dólera, i Fran pel Manlleu.
GOLS: 0-1, Gatell (p), min 32; 1-1, Gely, min 41; 1-2, Planagumà, min 62; 1-3, Planagumà, min 90.

En aquesta enquesta han votat 112 persones.