Un triple de Martí Nualart a l’últim segon dóna la victòria al Ferrer Vic a Vila-seca

Un triple de Martí Nualart en el darrer segon del partit va permetre al Ferrer CB Vic superar el Vila-seca i sumar la dotzena victòria de la temporada (66-68). La cistella de Nualart deixa l’equip líder en solitari ja que el Granollers va perdre a la pista del Navàs (78-69).

15/02/2010

L’equip de Jordi Balaguer va haver de suar per endur-se la victòria de la pista tarragonina. Malgrat que és penúltim i ha encadenat un ratxa de quatre derrotes consecutives, el Vila-seca va eixugar l’atac vigatà en els dos primers períodes. El Ferrer Vic només va anotar 20 punts abans del descans. Cinc triples, dues cistelles de dos punts i un tir lliure van ser l’únic bagatge ofensiu del bloc de Balaguer fins a l’equador del partit, tancat amb un avantatge de deu punts favorables als locals.

A la represa, els vigatans van espavilar-se. L’equip va millorar en la intensitat defensiva i va veure cistella amb més facilitat. La reacció del Vic no es va concretar fins al quart període, quan va aconseguir igualar el partit. L’aportació ofensiva de Garrote (14 punts), Balanzó (13) i Nualart (9) va donar vida al conjunt blanc-i-vermell. Va ser precisament Nualart qui, amb un triple en l’agonia del duel, va certificar la victòria osonenca.

Veu bé l’avançament electoral a Catalunya?

En aquesta enquesta han votat 875 persones.