Víctor Casadevall i Judith Hernández s’imposen en el 35è Màster de Seva

Organitzat en el marc de la festa major, el torneig s’ha jugat a les remodelades pistes del club amb 10 participants

17/08/2023
Seva

El Club Tennis Seva va donar per finalitzat dimarts el 35è Màster d’Osona de tennis, que organitza el Club Tennis Seva en el marc de la festa major i que enguany va comptar amb 10 tennistes participants.

Es tracta d’Isaac Tortadès, Guillem Vizcaino, Roger Matalonga, Víctor Casadevall, Pau Fanlo i Gerard Solà i de Nora Ayala, Laura Ollich, Laura Solà i Judith Hernández. En el quadre femení la vencedora va ser Hernández després de guanyar a la final Ayala amb claredat, per 6 a 3 i 6 a 2.

En categoria masculina, el guanyador va ser Víctor Casadevall , després de derrotar Pau Fanlo. En aquest cas, el primer set va ser més igualat i es va decantar per Casadevall al tie break, per 7 a 6 mentre que el segon set va acabar amb un resultat de 6 a 2.

Aquesta era la primera vegada que els dos tennistes participaven en aquesta competició clàssica dels estius a Osona. “Ha estat tot un plaer venir. Hi ha molt bon ambient i està molt ben organitzat. Espero tornar algun dia”, deia el vencedor masculí. En la mateixa línia, la guanyadora explicava que “no he jugat el meu millor tennis en l’últim partit, però l’ambient m’ha encantat i estic molt agraïda d’haver pogut jugar aquest torneig”.

Des de l’organització, per la seva part, destacaven la consolidació de la segona edició de la categoria femenina i també el fet que enguany s’hagi pogut fer en les remodelades pistes del club.

Li sembla bé que Pedro Sánchez hagi decidit continuar?

En aquesta enquesta han votat 194 persones.