Eva Remolina / AMIC
1. Per treure l’olor dels tàpers, els pots emplenar de boles de paper de diari, tapar-los i deixar-los així durant dos o tres dies. Passat aquest temps, renta’ls i l’olor desapareixerà.
2. Per conservar la ceba, l’all, els pebrots o qualsevol altra verdura que vegis que no utilitzaràs pròximament, pots trossejar-les i congelar-les i anar-les traient cada vegada que hagis de fer un sofregit o qualsevol guisat.
3. Per pelar millor els ous durs, n’hi ha prou de tirar un rajolí de vinagre a l’aigua de la cocció.
4. Per treure l’olor d’all de les mans, el que has de fer és fregar els dits contra la fulla d’un ganivet o un altre objecte metàl·lic sota un doll d’aigua.
5. Si has de beure un vi jove i vols que tingui més sabor, el pots batre durant uns segons.
6. La coliflor o el bròcoli no faran olor quan el coguis si afegeixes a l’aigua de la cocció uns palets d’api. També hi ha qui utilitza una molla de pa.
7. Per tornar a fer que el pa que t’ha quedat tou torni a estar cruixent, humiteja’l una mica i fica’l al microones embolicat en paper de cuina durant uns segons.
8. Evitaràs que l’oli esquitxi quan fregeixis un ou si a l’oli calent hi afegeixes un polsim de farina.
9. Quan facis un pastís o bescuit, mai el tallis en calent, deixa’l refredar. Així et serà molt més fàcil.
10. Si el menjar t’ha quedat salat, el que pots fer és posar a la mateixa olla una patata i posar-la a coure durant uns minuts. La patata és bon absorbent de la sal.Aquests són alguns trucs fàcils que pots fer a casa per millorar a la cuina i per aprofitar millor els aliments
{{ comment.text }}