EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

10 trucs de cuina molt útils (I)

És important saber aquests trucs

El 9 Nou
01/01/2023
Vic

Eva Remolina / AMIC

1. Per treure l’olor dels tàpers, els pots emplenar de boles de paper de diari, tapar-los i deixar-los així durant dos o tres dies. Passat aquest temps, renta’ls i l’olor desapareixerà.

2. Per conservar la ceba, l’all, els pebrots o qualsevol altra verdura que vegis que no utilitzaràs pròximament, pots trossejar-les i congelar-les i anar-les traient cada vegada que hagis de fer un sofregit o qualsevol guisat.

3. Per pelar millor els ous durs, n’hi ha prou de tirar un rajolí de vinagre a l’aigua de la cocció.

4. Per treure l’olor d’all de les mans, el que has de fer és fregar els dits contra la fulla d’un ganivet o un altre objecte metàl·lic sota un doll d’aigua.

5. Si has de beure un vi jove i vols que tingui més sabor, el pots batre durant uns segons.

6. La coliflor o el bròcoli no faran olor quan el coguis si afegeixes a l’aigua de la cocció uns palets d’api. També hi ha qui utilitza una molla de pa.

7. Per tornar a fer que el pa que t’ha quedat tou torni a estar cruixent, humiteja’l una mica i fica’l al microones embolicat en paper de cuina durant uns segons.

8. Evitaràs que l’oli esquitxi quan fregeixis un ou si a l’oli calent hi afegeixes un polsim de farina.

9. Quan facis un pastís o bescuit, mai el tallis en calent, deixa’l refredar. Així et serà molt més fàcil.

10. Si el menjar t’ha quedat salat, el que pots fer és posar a la mateixa olla una patata i posar-la a coure durant uns minuts. La patata és bon absorbent de la sal.Aquests són alguns trucs fàcils que pots fer a casa per millorar a la cuina i per aprofitar millor els aliments

LA PREGUNTA

Aquest any participarà del sopar de Nadal d’empresa?

En aquesta enquesta han votat 176 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't